Για ένα ιδιαίτερα «βαρύ περιστατικό» έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το απίστευτο περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη (25/7) στη βουλή όταν ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς στην νομική σύμβουλο του υπουργού Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Action 24 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό που έκανε ο Παύλος Πολάκης είναι το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη στον εργαζόμενο, το να επιτίθεται λεκτικά σε μια εργαζόμενη και να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο που η εργαζόμενη να βάζει τα κλάματα και να μην μπορεί να απαντήσει γιατί δεν είχε το λόγο».

Τα κλάματα της Λινού

Μάλιστα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη στάση της Αθηνάς Λινού. «Τα κλάματα της Αθηνάς Λινού διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο υπουργός Υγείας για την αντίδραση της βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πρώτη έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Παύλος Πολάκης «είναι βυθισμένος σε μια διαρκή συνωμοσιολογία. Όλοι συνωμοτούν εναντίον του. Σε ένα βαθμό το ζει, είναι μια βαριά περίπτωση στο πως ζει το ό,τι είναι ο μόνος τίμιος σε μια κοινωνία διεφθαρμένων».

«Είδε στο πρόσωπό της εμένα»

Ο υπουργός Υγείας περιγράφοντας το πώς έγινε το περιστατικό υποστήριξε ότι ο Παύλος Πολάκης είχε πάει στη βουλή για καυγά. Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης ήθελε να τσακωθεί με τον υπουργό Υγείας και τελικά ξέσπασε στη νομική του σύμβουλο. «Είδε στο πρόσωπό της εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει τίποτα που ένας βουλευτής που να δικαιολογεί ένας βουλευτής να λέει σε κάποιον άνθρωπος ότι δε μου αρέσει η φάτσα του άλλου» είπε σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του διαγραμμένου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Για την κατάσταση στην οποία ήταν μετά την επίθεση η νομική του σύμβουλος ο υπουργός Υγείας είπε πως: «ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση για πολλές ώρες. Ο κ. Πολάκης είναι λίγο άγριος στη συμπεριφορά του. Ο λόγος που πρωτοσυγκρούστηκα μαζί του είναι επειδή ερχόταν στη βουλή και έκανε bullying στους βουλευτές. Εγώ του απαντούσα και έτσι ξεκίνησε η κόντρα».

Κοροϊδία αν τον κρατήσουν στο κόμμα

Για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Παύλος Πολάκης θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ» και διερωτήθηκε: «πως θα κρατήσεις κάποιον σε ένα κόμμα όταν οι μισοί λένε ότι είναι απαράδεκτος; Θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία να τον κρατήσουν στο κόμμα».