Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης

Η Σελίν Ντιόν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την Παρασκευή - Στο πλευρό της η Lady Gaga.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στο Παρίσι τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων και θα είναι η πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας τραγουδίστριας από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) σύμφωνα με το Variety.

Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, θα είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο σταρ πρόκειται να τραγουδήσουν ένα εμβληματικό τραγούδι, το  «La vie en rose» της Εντίθ Πιάφ. Ένα κλασικό και διαχρονικό τραγούδι, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από το 1947 και τους στίχους έχει γράψει η ίδια η Γαλλίδα τραγουδίστρια.

«Από μια έκρηξη χαράς μπορείς να δεις τη ζωή σου μέσα από βαμμένα ροζ γυαλιά με ρομαντισμό», αναφέρουν οι στίχοι του κομματιού που έγραψε η Έντιθ Πιάφ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.