Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στο λιμάνι του – Το βίντεο της ΚΑΕ

Ο 28χρονος Σάσα Βεζένκοφ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στην Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ξανά παίκτη του Ολυμπιακού. Μετά από μία σεζόν στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς και μερικές ημέρες στους Τορόντο Ράπτορ, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ επέστρεψε στο λιμάνι του. Είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2018 έως το 2023.

«Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου ~ Sasha Vezenkov. Καλώς όρισες Σάσα!» έγραψε στο Χ η ΚΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης (25/7).

Το αγαπημένο παιδί της ερυθρόλευκης κερκίδας εμφανίζεται να περπατά στο «τούνελ» του ΣΕΦ με τις φωτογραφίες των μεγαλύτερων παικτών και προπονητών της ομάδας του Πειραιά. Ακολουθούν στιγμές εκτόξευσής του με την ερυθρόλευκη φανέλα από την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Στις 1:30 τα ξημερώματα σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε αναρτήσει βίντεο με το οποίο προοικονομούσε τη συμφωνία με τον Βούλγαρο από τους Τορόντο Ράπτορς.

«Τώρα τι γίνεται τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και διπλοκλειδώστε την πόρτα» ακούγεται να τραγουδά ο Βασίλης Καρράς. Στο βίντεο φαίνεται ένα χέρι να κατεβάζει τον διακόπτη. «Καληνύχτα! Θα σας πούμε και καλημέρα…!» ήταν η λεζάντα.

Η παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (25/7) στις 15:00.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.