Καταγγελία κατά της Βάνας Μπάρμπα έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, σύμφωνα με τον οποίο ενώ η ηθοποιός νοσούσε με κορωνοϊό περιφερόταν σε μεγάλο νοσοκομείο μαζί με τον διοικητή του.

Η ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star διέψευσε τα όσα είπε ο κ. Γιάννακος και ζήτησε να την «αφήσουν έξω από τις κόντρες».

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε: «Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς σε ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε γνωστή ηθοποιό στα τμήματα του νοσοκομείου που φορούσαν μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Βγάλανε και φωτογραφία χωρίς τη μάσκα. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε από κορωνοϊό, φυσικά και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση σε ασθενείς».

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα είπε στο Star ότι πήγε στο νοσοκομείο στις 8 Ιουλίου προκειμένου να κάνει μία συνέντευξη και μετά από δύο μέρες βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

«Ήμασταν με τις μάσκες συνέχεια και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα;» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».