Πάτρα: Νεκρή έγκυος που υπέστη τριπλή ανακοπή – Νεκρό και το βρέφος

Η έγκυος έφτασε στα Επείγοντα με αιμορραγία και στη συνέχεια έπαθε τρεις φορές ανακοπή - Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μεσογειακή αναιμία.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες (24/7) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, εκεί όπου μεταφέρθηκε μία 38χρονη που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η γυναίκα μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση της γυναικολόγου της, καθώς είχε νοιώσει έντονους πόνους. Έξω από τα Επείγοντα διαπιστώθηκε πως η έγκυος είχε αιμορραγία.

Ενώ περίμεναν να την δουν οι γιατροί ο σύζυγός της φώναζε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε».

Η 38χρονη, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί, το οποίο ήταν ήδη νεκρό.

Λίγες ώρες αργότερα η 38χρονη, που ήταν μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, πέθανε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε μεσογειακή αναιμία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.