Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα αποχαιρετίσουν σήμερα (25/7) στις 12:00 φίλοι και συγγενείς τη Ντέμη Γεωργίου, την 39χρονη πρώην παίκτρια του Masterchef που υπέστη σηπτικό σοκ στην Πάρο από βακτηριακή λοίμωξη.

Αύριο οι φίλοι που η ίδια αποκαλούσε οικογένειά της θα πάνε στην Πάρο για να της πουν το αντίο που η ίδια επιθυμούσε. Σύμφωνα με το alphanews.live οι φίλοι της ετοιμάζουν ένα beach party στο νησί την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

«Θανάση πεθαίνω»

Ο Θανάσης Καραχάλιος, στενός φίλος της Ντέμης Γεωργίου, μίλησε χθες στην εκπομπή «Summer’s Cool» στον ΣΚΑΪ, συγκλονίζοντας με τα τελευταία λόγια που του είπε η 39χρονη σεφ.

«Είδα την Ντέμη έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει. Ένα μήνυμα «Θανάση πεθαίνω», είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες «Ντέμη, μου κάνεις πλάκα;». Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.