Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τη Ντέμη Γεωργίου. Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο χαμός της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef στους κοντινούς ανθρώπους της. Η ίδια έχασε τη μάχη με τη ζωή, όταν υπέστη σηπτικό σοκ στην Πάρο μετά από βακτηριακή λοίμωξη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία παρακάλεσαν τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, για να καλύψουν το γεγονός, να μην τραβήξουν φωτογραφίες και να σεβαστούν το πένθος τους.

Η κηδεία τελέστηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί, με το πλήθος να καταφτάνει ντυμένο στα λευκά, καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της. Τραγική φιγούρα, η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

Ωστόσο, η φίλη της Ανδριάνα Μανέττα επέλεξε να μοιραστεί με τους χρήστες του διαδικτύου μία φωτογραφία από το μυστήριο. Η φίλη της αδικοχαμένης chef, πρόκειται δε, να γινόταν και μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο.

Αμέσως μετά ο στενός κύκλος ανθρώπων της παρευρέθηκαν σε μπαράκι που είχαν κλείσει στο Μετς, για να συγκεντρωθούν στη μνήμη της. Η Ντέμη Γεωργίου είχε εκφράσει να γίνει αυτό, για να τιμήσουν τη μνήμη της μέσα σε ένα νεανικό κλίμα.

Η γνωστή chef δε, είχε ζητήσει αντί σεφάνων οι παρευρισκόμενοι να στηρίξουν το φιλοζωικό ίδρυμα της Πάρου, Paws.

Η συνέχεια του αποχαιρετισμού

Παράλληλα, αύριο οι φίλοι που η ίδια αποκαλούσε οικογένειά της θα πάνε στην Πάρο για να της πουν το αντίο που η ίδια επιθυμούσε. Σύμφωνα με το alphanews.live οι φίλοι της ετοιμάζουν ένα beach party στο νησί την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Ντέμη Γεωργίου είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η ίδια είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Η σύντροφός της

Η σύντροφος της πρώην παίκτριας του Masterchef, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανέβασε ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram.

«Τόσο ξαφνικά και απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε.