Πολάκης: «Η κ. Λινού να μη ζητά συγγνώμη για μένα»

Πώς αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στην καταδίκη της Αθηνάς Λινού για τη δική του συμπεριφορά, η οποία τον οδήγησε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης τελείωσε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το νέο επεισόδιο που έλαβε χώρα με τον ίδιο σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή.

Η αποπομπή του Χανιώτη μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αναπόφευκτη συνέπεια της φραστικής επίθεσης που εξαπέλυσε σε νομική σύμβουλο του Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή. Η συμπεριφορά του αυτή έφερε σε θέση απολογίας τη συνάδελφό του Αθηνά Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια τόνισε πως τέτοιες εκφράσεις είναι ανεπίτρεπτες απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Ο Παύλος Πολάκης πάντως διεμήνυσε πως ουδείς λειτουργεί για λογαριασμό του. «Εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου. Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα» υποστήριξε σχετικώς μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Κρητικός βουλευτής επέμεινε δε να δικαιολογεί τον εαυτό του λέγοντας ότι «μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο των 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της».

«Στήσιμο κανονικό»

Στην ανάρτηση που ακολούθησε των δηλώσεών του ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «στήσιμο κανονικό», υποστηρίζοντας πως «μόνο ο λαός διαγράφει».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.