Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο σημερινό επεισόδιο: Αυτή τη φορά χωρίς τον Αντώνη Καρπετόπουλο ο οποίος βρίσκεται σε άδεια, ο Γιάννης Ζουμπουλάκης στην τελευταία έκδοση του podcast Σινεμά στη Σέντρα κάνει μια αναδρομή στον ιαπωνικό κινηματογράφο με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα που διοργανώνεται στην Αθήνα από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο με την προβολή 17 κλασικών ταινιών. Αναφορές στον Ακίρα Κουροσάβα, στον Κέντζι Μιζογκούτσι, στον Σοέι Iμαμούρα, στον Γκοτζίλα αλλά και σε πρόσφατες επιτυχίες όπως οι «Κλέφτες καταστημάτων» του Χιροκάζου Κόρε Εντα και το «Drivemycar» του Ριουσούκε Χαμαγκούτσι δίνουν εν συντομία μια πλήρη εικόνα για το σινεμά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!