Όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μαρόκο για το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων είναι δύσκολο να τα περιγράψει κάποιος με λέξεις. Ας προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι του αγώνα από την αρχή.

Το Μαρόκο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Η αναμέτρηση είχε μπει στα τελευταία της λεπτά με την Αργεντινή να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης το οποίο και θεωρητικά πέτυχε στο 90+16′ με τον Μεντίνα.

Οι παίκτες της Αργεντινής ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το γκολ που πέτυχαν μόνο που οι οπαδοί του Μαρόκου είχαν άλλη άποψη. Αρχικά εκτόξευσαν εντός του αγωνιστικού χώρου μπουκάλια και μερικές κροτίδες με τους παίκτες των δύο ομάδων να τρέχουν στα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα κάποιοι θερμόαιμοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου να τρέχουν να τους πιάσουν. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επιστροφή στο γήπεδο μετά από δύο ώρες

Όσο οι παίκτες των δύο ομάδων ομάδων ήταν στα αποδυτήρια το μυαλό όλων πήγε στο γεγονός ότι το ματς δεν είχε ολοκληρωθεί. Βλέπετε το VAR δεν είχε εξετάσει τη φάση του γκολ, ενώ και ο χρόνος δεν είχε ολοκληρωθεί. Έτσι, μετά από δύο ώρες οι παίκτες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέταση της φάσης του γκολ από το VAR έδειξε ότι υπήρχε παράβαση και έτσι το γκολ δεν μέτρησε. Το τελευταίο σφύριγμα μιας αν μη τι άλλο περίεργης αναμέτρησης για Ολυμπιακούς Αγώνες βρήκε τους παίκτες του Μαρόκου να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-1.