Αίτημα Περιφερειάρχη Βορείου Αγαίου για την Νότια Παράκαμψη Μυτιλήνης

Ο κ. Μουτζούρης έθεσε με έγγραφο και προφορικά στους κ. Σταϊκούρα και Ταχιάο το ζήτημα της εκκρεμότητας που αφορά την ολοκλήρωση της μελέτης για την οδική Νότια Παράκαμψη Μυτιλήνης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του φράγματος Τσικνιά, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Αγίας Παρασκευής, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αρώνης, Στρατής Κυρατζής και Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής. Παρών ήταν επίσης ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Αριστόβουλος Ελευθερίου.

Ο κ. Μουτζούρης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έθεσε με έγγραφο και προφορικά στους κ. Σταϊκούρα και Ταχιάο το ζήτημα της εκκρεμότητας που αφορά την ολοκλήρωση της μελέτης για την οδική Νότια Παράκαμψη Μυτιλήνης, ένα έργο κρίσιμης σημασίας για την πόλη της Μυτιλήνης και ολόκληρη τη Λέσβο. Ο Περιφερειάρχης ζήτησε τη διοργάνωση συνάντησης με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να συζητηθούν τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση της μελέτης.

Η κατασκευή του φράγματος Τσικνιά είναι ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, ενώ η ολοκλήρωση της Νότιας Παράκαμψης αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση των μεταφορών και της υποδομής στη Μυτιλήνη. Ο Περιφερειάρχης επισημαίνει την αναγκαιότητα της υλοποίησης και των δύο έργων, υπογραμμίζοντας τη σημασία τους για την ανάπτυξη και την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.