Ολυμπιακοί 2024: Στο Παρίσι το πρωθυπουργικό ζεύγος – Η πρόσκληση Μακρόν

Χωρίς κυβερνητικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίο θα ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να παραστεί μετά της συζύγου Μαρέβας στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρόσκληση ήρθε κατευθείαν από τον Εμμανουέλ Μακρόν. Προσκάλεσε το ελληνικό πρωθυπουργικό ζεύγος – τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι να παραστεί στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.  Όπως μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης, αυτό είναι κάτι που το ήθελε πολύ ο κ. Μητσοτάκης αφού  για πρώτη φορά μετά το 2004 (των Ολυμπιακών της Αθήνας) θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα παραστεί σε τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χωρίς κυβερνητικές υποχρεώσεις

Οπως ο ΒΗΜΑτοδότης πληροφορείται από το Μέγαρο Μαξίμου  για τον Πρωθυπουργό  το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι ένα χαλαρό, καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, απαλλαγμένο από κυβερνητικές υποχρεώσεις και κατά συνέπεια είναι πιθανό εκτός από την έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να παρακολουθήσει και κάποια αγωνίσματα.

Η ελληνική ομάδα μπάσκετ στη Λιλ

Και κάτι άλλο. Μην ξαφνιαστείτε εάν τον δείτε και στη Λιλ για να παρακολουθήσει και ένα αγώνα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας μπάσκετ. Εάν βεβαίως δεν συμβεί τίποτα το απρόοπτο στην Αθήνα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι στο ΣΕΦ, στον νικηφόρο αγώνα πρόκρισης της εθνικής ομάδας μπάσκετ, βρισκόταν στις κερκίδες και η Μαρέβα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.