Πώς ο Αδωνις εξόργισε τους Τούρκους

Μετά τον Νίκο Δένδια και την Δέσποινα Βανδή ήταν η σειρά του Αδωνι Γεωργιάδη να εξοργίσει την Αγκυρα - Τι έκανε

Πάρτε χαρτί και μολύβι και μετρείστε με ποιους είναι… οργισμένη η Άγκυρα.

Πρώτα απ΄όλα με τον Νίκο Δένδια (που εξόργισε ταυτόχρονα  Ερντογάν και Μπαχτσελί), εν συνεχεία με τη Δέσποινα Βανδή (που εξόργισε διάφορα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και τον Μπαχτσελί– συγκυβερνήτη του Ερντογάν στην εξουσία και αρχηγό των Γκρίζων Λύκων) και τώρα τελευταία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Θα πείτε γιατί τον Άδωνι;

Ο Άδωνις σίγουρα δεν μπορούσε να ακούει ακόμα και σήμερα το προκλητικό των Τούρκων σύνθημα «θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», το οποίο επανέλαβαν και τώρα με ευκαιρία της 50ης επετείου της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και είπε σε τηλεοπτική εκπομπή «με τα F-35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία».

Για «υπέρβαση ορίων από τον Έλληνα υπουργό» κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα Milliyet. «Ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδας Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε, ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία είναι μηδέν στην αεροπορία και είπε τα εξής: ‘’Με τα F-35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία’’» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο που παραπέμπει στη δέκατη σελίδα της εφημερίδας.

Τέλος, όταν κάνει δηλώσεις ο Μπαχτσελί πάντοτε θέτει θέμα κυριότητας των νησιών και δύο κράτη στην Κύπρο. Εδώ και χρόνια προκλητικός, αλλά τις περισσότερες φορές η Αθήνα δεν τον λαμβάνει υπόψη…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.