Τo «BHMAGAZINO» στο ανακαινισμένο μουσείο Καζαντζάκη στην Κρήτη

Το «BHMAGAZINO» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου μαζί με το «ΒΗΜΑ»

Το «BHMAGAZINO» ταξίδεψε στην Κρήτη και επισκέφθηκε τους πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Μουσείου Καζαντζάκη. Φωτογράφησε αποκλειστικά τη μοντέρνα αισθητική και τη λειτουργική αναβάθμισή του σε ένα μοντέρνο μουσείο αξιώσεων που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο συγγραφέα και στοχαστή.

Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» συνομίλησε με τους επικεφαλής του ανακαινισμένου μουσείου για το παρελθόν, το παρόν, κυρίως όμως το μέλλον του σημαντικού πολιτιστικού οργανισμού που βρίσκεται στην περιοχή Μυρτιά, μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά, από την πόλη του Ηρακλείου.

Μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ θα ξεναγηθούμε στους χώρους του εμβληματικού μουσείου και θα διαβάσουμε για την ιστορία αλλά και τα σημαντικά εκθέματα για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται με το «BHMAGAZINO» να μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των εικαστικών τεχνών με αφιέρωμα στα νέα πρόσωπα και τις τάσεις της υψηλής τέχνης.  Ενδιαφέροντα θέματα για το περιβάλλον, τα βιβλία και την τεχνολογία συμπληρώνουν το νέο τεύχος του αγαπημένου ένθετου περιοδικού του ΒΗΜΑΤΟΣ». Φιλοτεχνούμε το πορτρέτο του μοναδικού Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μετράει τον χρόνο για super νίκες με την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το «BHMAGAZINO» για τους απαιτητικούς αναγνώστες του δίνει και αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου τον τόνο μιας συναρπαστικής διαδρομής για γνώση και ψυχαγωγία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.