Ψυχικό: «Έλεγε ότι θα με τεμαχίσει και θα με μοιράσει»

Τι λέει η πρώην σύντροφος του 44χρονου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη - Ο σκοτεινός χαρακτήρας του και η κακοποίηση που υπέστη

Σοκάρει με όσα λέει η πρώην σύντροφος του άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

Ήδη τα κινητά του έχουν αρχίσει και μιλούν ενώ στη Μύκονο τα τελευταία 24ωρα υπάρχει φανερή και κρυφή αστυνομική δύναμη, μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη του οργανωμένου εγκλήματος και 6 ομάδες της ΟΠΚΕ, τρεις από την Αθήνα και τρεις από τη βόρεια Ελλάδα.

Η γυναίκα είπε στο Star ότι ο 44χρονος της είχε εκμυστηρευτεί ότι για να γλιτώσεις μετά από ένα έγκλημα δεν πρέπει να έχεις συνεργό. Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της μιλά για έναν σκληρό βάναυσο άντρα, που δεν θα σπάσει ούτε μέσα στη φυλακή.

«Είναι στυγνός killer. Δεν έχω δει ποτέ να βγαίνει ένα δάκρυ από τα μάτια του. Είναι νεκρωμένο το συναίσθημα» λέει η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του.

«Θα το κάνω απλά δεν θα έχω βοηθό»

Η συνύπαρξη μαζί του ήταν εφιαλτική. «Έλεγε ότι θα τεμαχίσει και θα με μοιράσει σε όλη την Αττική, θα με σκότωνε» πρόσθεσε.

Της έλεγε μάλιστα ότι θα καταλήξει σαν την Κική Κούσογλου, την κοπέλα που το 2005 είχε στραγγαλίσει ο σύντροφός της και είχε κρύψει το πτώμα της με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου. «Εγώ θα το κάνω αυτό απλά δεν θα έχω βοηθό, γι’ αυτό τον πιάσανε». Ξέρεις τι είναι 2 μήνες να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να ακούς όλο αυτό το στόρι; Μου έχει σπάσει το χέρι, μου έχει σπάσει τη μύτη» λέει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν 20 χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, που σήμερα δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. «Κυκλοφορούσε στα μπουζούκια και σκόρπαγε χρήματα, πρώτο τραπέζι πίστα, κυκλοφορούσε με Porche. Δεν ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος, τον ελκύει ο,τιδήποτε είχε να κάνει με ανθρώπους του υποκόσμου. Είναι σκοτεινός».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.