Κάμαλα Χάρις: Τα επιτεύγματα Μπάιντεν, κληρονομιά στη σύγχρονη ιστορία

Η πρώτη ομιλία της Κάμαλα Χάρις μετά την απόσυρση Μπάιντεν.

Την πρώτη της ομιλία πραγματοποίησε η Κάμαλα Χάρις, μετά την απόσυρση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα, σε εκδήλωση για τον εορτασμό των ομάδων που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα του NCAA.

Η Χάρις ξεκίνησε την ομιλία της αποτίοντας φόρο τιμής στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν παρέστη, διότι αναρρώνει από Covid-19 στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ.

«Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Τζο Μπάιντεν τα τελευταία τρία χρόνια είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία», είπε η Κάμαλα Χάρις.

«Είμαι μάρτυρας από πρώτο χέρι ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μάχεται καθημερινά για τον αμερικανικό λαό και είμαστε βαθιά, βαθιά ευγνώμονες για την υπηρεσία του στο έθνος μας» σημείωσε η ίδια.

Αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Προέδρου λέγοντας πως «αισθάνεται πολύ καλύτερα και αναρρώνει γρήγορα και ανυπομονεί να επιστρέψει»

Όπως αναφέρουν στελέχη από το επιτελείο της, η Κάμαλα Χάρις δεν μίλησε καθόλου για την υποψηφιότητά της καθώς στην εκδήλωση βρισκόταν ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.