Βίντεο ντοκουμέντο από τα άγρια επεισόδια με πυροβολισμούς μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 13 Ιουνίου έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα άτομο έχει βγάλει όπλο και πυροβολεί προκαλώντας πανικό με δεκάδες άτομα να τρέχουν,  προκειμένου να προφυλαχτούν.

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το γήπεδο του «τριφυλλιού».

Επίσης φαίνονται άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια, κρατάνε καδρόνια και λοστούς ενώ έχον καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κράνη.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα. Μάλιστα ο ένας από τους τραυματίες, 38χρονος  δέχθηκε σφαίρα στο πόδι ενώ ένας 22χρονος είχε χτύπημα από κατσαβίδι στην κοιλιά. Τα άλλα δύο άτομα είχαν εκδορές από ξυλοδαρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθούν.

Η αστυνομία προχώρησε εκείνη την ημέρα σε 74 προσαγωγές ατόμων οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσά τους και 6 ανήλικοι.

Όπως αποδείχθηκε ανάμεσα στους συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού ήταν και 4 σκληροί νονοί της νύχτας, μέλη συμμορίας μπράβων που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. την επόμενη ημέρα.