Ηλεία: 15χρονη κατήγγειλε βιασμό από συγγενή της – Πώς έσπασε τη σιωπή της

Η 15χρονη από την Ηλεία βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το βιασμό από συγγενή στους γονείς της. Και οι τρεις μαζί κατήγγειλαν τα περιστατικά και το δράστη στην Αστυνομία.

Ανήλικη, 15 χρονών, βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε τον κατ’ επανάληψη βιασμό της. Σύμφωνα με την καταγγελία της, η οποία και εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες από την αστυνομία η 15χρονη που ζει σε κοινότητα του πρώην δήμου Βώλακα, του νομού Ηλείας, έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού από 29χρονο συγγενή της. Ο ίδιος την απειλούσε εξασφαλίζοντας τη σιωπή της.

Βρήκε τη δύναμη

Η 15χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίησή της στους γονείς της και οι τρεις μαζί κατήγγειλαν τα περιστατικά και το δράστη στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που άτομα από το συγγενικό περιβάλλον φέρονται να έχουν καταγγείλει στην αστυνομία, το ανήλικο κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση και από έναν ακόμη δράστη, αυτή τη φορά αλλοδαπό.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και για άλλες ποινικές υποθέσεις, ενώ η προανάκριση σε βάρος του για την κακοποίηση της έφηβης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.