Πέθανε ο Manolo – Ποιος είναι ο TikToker που είχε γίνει viral με το «αεράκι» της Φουρέιρα

Έφυγε από τη ζωή ο Manolo, ο γνωστός TikToker που είχε γίνει viral με το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα - Πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Πέθανε ο TikToker, Manolo, ο οποίος είχε γίνει viral με το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα.

Ο TikToker είχε πολλούς διαδικτυακούς φίλους που παρακολουθούσαν φανατικά τα βίντεο που δημοσίευε στην πλατφόρμα. Πολλά από τα βίντεο δε, που ανέβαζε κατάφερναν να συγκεντρώσουν μέχρι και πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

@manoloskallitexnis_3 Ένα μέσα μ αεράκι 🎤🎸🎶#forgyou #viral #viral @konstantinosemmanouil ♬ πρωτότυπος ήχος – ⓜⓐⓝⓞⓛⓘⓢ ⓥⓐⓥⓞⓤⓡⓐⓚⓘⓢ

Ποιος ήταν ο Manolo

Ο Μανώλης Βαβουράκης, όπως ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του, ήταν γνωστός στα social media ως Manolo. Ο 26χρονος είχε γίνει viral σε Instagram και Tik Tok με το τραγούδι «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα. Μάλιστα, είχε γνωρίσει και από κοντά την τραγουδίστρια.

Ο ίδιος μετά από την πρώτη επιτυχία του, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media επέλεξε να κοινοποιεί διασκευές του σε διάσημα τραγούδια.

@manoloskallitexnis_3 Εκπωτος άγγελος 🎙️🎙️#fyp #fypage #viral #mpesfypgamw @👑elena👑 @Eleni Menelaou ♬ Έκπτωτος Άγγελος Μανώλο – Manolo Kallitexnis

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορους influencers, οι οποίοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με μία ανάρτηση. Ενώ το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη θλίψη στους χρήστες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα κάτω από τις δημοσιεύσεις του να γεμίσουν σχόλια λύπης και λόγια παρηγοριάς.

Ακόμα τα αίτια του θανάτου του Manolo δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν πως είχε αναπνευστικά προβλήματα. Αναμένεται η νεκροψία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.