Τραμπ: «Ο απατεώνας Μπάιντεν δεν ήταν κατάλληλος, το ήξεραν τα ΜΜΕ και ο γιατρός του»

«Είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος», λέει για την απόσυρση του Μπάιντεν ο Τραμπ.

Δριμεία επίθεση στον Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ανακοίνωση του πρώτου ότι παραιτείται από την προεκλογική κούρσα.

Ειδικότερα, ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Truth Social, το δικό του κοινωνικό δίκτυο, χαρακτήρισε τον Μπάιντεν απατεώνα, λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ κατάλληλος για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα τον κατηγόρησε ότι νίκησε στις εκλογές με ψέματα και fake news, τονίζοντας ότι οι πολιτικές του κινήσεις έκανα μεγάλη ζημιά στην Αμερική.

Στοχοποίησε δε και τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι γνώριζαν ότι δεν είναι ικανός για τη θέση του Προέδρου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν ήταν κατάλληλος για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος και σίγουρα δεν είναι κατάλληλος για να υπηρετήσει – και ποτέ δεν ήταν!. Κατέκτησε τη θέση του Προέδρου μόνο με ψέματα και fake news. Όλοι όσοι ήταν γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του γιατρού του και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γνώριζαν ότι δεν ήταν ικανός να γίνει Πρόεδρος – Και τώρα, δείτε τι έκανε στη Χώρα μας, με εκατομμύρια ανθρώπους να περνούν τα σύνορά μας, εντελώς ανεξέλεγκτα, πολλοί από φυλακές, ψυχιατρεία, και αριθμό ρεκόρ τρομοκρατών. Θα υποφέρουμε πολύ εξαιτίας της προεδρίας του, αλλά θα αποκαταστήσουμε τη ζημιά που έκανε πολύ γρήγορα. ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΞΑΝΆ!»

Νωρίτερα, ο Τραμπ μιλώντας τηλεφωνικά στο CNN χαρακτήρισε τον νυν πρόεδρο «μακράν τον χειρότερο στην ιστορία της χώρας μας», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα νικήσει εύκολα την Κάμαλα Χάρις, στην περίπτωση που πάρει και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.