Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Στο στόχαστρο του Κρουκς και η Κέιτ Μίντλετον;

Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον είχει ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ σε κινητό και υπολογιστή - Τι ανακάλυψε το FBI για την εμμονή του με την βασιλική οικογένεια.

Ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ έψαχνε στο διαδίκτυο πληροφορίες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας λίγο πριν προσπαθήσει να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, όπως δείχνουν οι αναλύσεις του FBI στα δύο τηλέφωνα και το φορητό του υπολογιστή ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κατεβάσει φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον.

Η εμμονή του με την βασιλική οικογένεια αποκαλύφθηκε από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στη διάθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν η μοναδική μη Αμερικανίδα πολίτης που εντοπίστηκε στο ιστορικό των αναζητήσεών του Κρουκς, που έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά.

Ο 20χρονος εξέτασε κι άλλους στόχους υψηλού προφίλ, όπως ο Κρίστοφερ Ρέι, διευθυντής του FBI, και ο Mέρικ Γκάρλαντ, γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν επίσης ότι οι συσκευές του Κρουκς περιείχαν εικόνες του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και τις ημερομηνίες των συγκεντρώσεων του Τραμπ και του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Σικάγο τον επόμενο μήνα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.