Γήπεδο ΠΑΟ – Δούκας: Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας

Η πανηγυρική ανάρτηση του Χάρη Δούκα για την κομβική αυτή εξέλιξη που αφορά τη Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο.

Μπαίνει στις ράγες το σχέδιο για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Όπως ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε την Παρασκευή (19/7), υπογράφηκε η προέγκριση της άδειας που θα ανοίξει οριστικά πια τον δρόμο για τις απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες στον χώρο. Ως εκ τούτου οι διαδικασίες προχωρούν με αμείωτη ένταση.

Χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας έγραψε σε ανάρτησή του για το ζήτημα: «Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό. Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο. Και συνεχίζουμε».

Το μεγάλο στοίχημα του Δούκα

Για τον Δήμο Αθηναίων η ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα που θα πρέπει να αποβεί κερδοφόρο. Διότι την ίδια στιγμή θα φέρει πίσω προς εκμετάλλευση έναν τεράστιο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας που θα ζωντανέψει το μεγαλεπήβολο όνειρο της Διπλής Ανάπλασης.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο που «ξεπάγωσαν», προκειμένου να εκταμιευτούν, τα 115 εκατομμύρια του Υπουργείου τα βήματα ακολουθεί το ένα το άλλο.

«Βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά κι αποδίδουν καρπούς» έλεγε ο κ. Δούκας πριν από το Πάσχα. Στόχος του το έργο να παραδοθεί εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, δηλαδή να είναι έτοιμο προς χρήση μέσα στο 2026.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.