Οχι μόνο βρέθηκαν μαζί στην ίδια εκδήλωση ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αδωνι Γεωργιάδη καθώς και άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά έκατσαν και μαζί.

Έβαλαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει ανάμεσα σε νεοδημοκράτες υπουργούς, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης. Και τι νεοδημοκράτες; Κάθισε συγκεκριμένα στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, ήταν στην ίδια σειρά και οι Τάκης Θεοδωρικάκος, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Πλακιωτάκης, λίγο πιο πίσω ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε αμέσως τις χειραψίες και τις γνωριμίες.

Πρώτα με τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο πρώτη φορά, όπως έλεγε συναντούσε, εν συνεχεία (πολύ πιο θερμή χειραψία) με τον Άδωνη Γεωργιάδη, οποίος λίγες ώρες νωρίτερα λογομαχούσε στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη. Ο κ. Κασσελάκης ντυμένος κάσουαλ (οι άλλοι φορούσαν κοστούμι) με λευκό παντελόνι, φαινόταν χαρούμενος ανάμεσα σε υπουργούς της κυβέρνησης.

Όλα αυτά συνέβησαν σε εκδήλωση του πανεπιστημίου Αθηνών που οργάνωσε ο πρύτανης καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος για την απόδοση τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αναγόρευση του Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμου διδάκτορα του Ε.Κ.Π.Α. Πριν από λίγες ημέρες, πάλι σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή, ο κ. Σιάσος είχε φέρει δύο Προέδρους, τον Πρόεδρο της Κύπρο Νίκο Χριστοδουλίδη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.