Δυναμικό παρόν από τον Ντόναλντ Τραμπ στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβάνια.

Ο πρώην πρόεδρος ΗΠΑ και υποψήφιος με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο ίδιος ύψωσε τη γροθιά του δείχνοντας ότι έχει αφήσει στο παρελθόν την απόπειρα εναντίον του.

Το μόνο που θύμιζε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ένας μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

Ωστόσο, η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δημιούργησε μία νέα τάση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο Συνέδριο που λαμβάνει χώρα στο Μιλγουόκι διακρίνονται με λευκούς επιδέσμους (ή λευκό υλικό που μοιάζει με επίδεσμο) στο δεξί τους αυτί, παρόμοιο με αυτό που έφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πιθανότατα οι οπαδοί του υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι στο πλευρό του και ότι συμπάσχουν μαζί του.

Πηγή: ertnews.gr