Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Τι συνέβη στην πτήση

Το αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Αίγυπτο και κατευθυνόταν στην Αγγλία προσγειώθηκε αναγκαστικά μετά από επεισόδιο με δύο από τους επιβάτες του.

Η απαίτηση ενός ζευγαριού Βρετανών να παραβιάσουν τους κανόνες της αεροπορικής πτήσης και να καταναλώσουν αλκοόλ, ήταν ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. 

Το αεροσκάφος το οποίο προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είχε απογειωθεί από την Αίγυπτο και θα προσγειωνόταν στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όπως το ζευγάρι των Βρετανών… άλλαξε το σχέδιο πτήσης.

Η αναστάτωση που οδήγησε στην αναγκαστική προσγείωση και τελικά στη σύλληψη του ζευγαριού προκλήθηκε καθώς οι δύο σύντροφοι ζητούσαν επίμονα από το πλήρωμα των αεροσυνοδών του αεροσκάφους να τους επιτρέψει να καταναλώσουν αλκοόλ.

Ο τρόπος που αντέδρασαν στην άρνηση του αιτήματός τους ήταν τέτοιος που δημιούργησε μεγάλη φασαρία στους αεροσυνοδούς και φοβερή αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης.

Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να ζητηθεί από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να το προσγειώσει στο πλησιέστερο και ασφαλέστερο αεροδρόμιο, όπως και τελικά έκανε.

Με την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το ατίθασο ζευγάρι συνελήφθη και αμέσως μετά η περιπετειώδης μέχρι εκείνη τη στιγμή πτήση, συνεχίστηκε και τελικά ολοκληρώθηκε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.