Συρεγγέλα: Τι είπα στον Στέφανο Κασσελάκη για τον Παύλο Πολάκη

Η συνομιλία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το άδειασμα Πολάκη σε Κασσελάκη.

Στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η Μαρία Συρεγγέλα.

Η γραμματέας της ΝΔ σε συνέντευξη της (ΣΚΑΙ) τόνισε πως ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του κ. Πολάκη. «Αυτό που είπα στον κ. Κασσελάκη είναι ότι θα πρέπει ο κ. Πολάκης να διαγραφεί», υπογράμμισε ενδεικτικά, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό. «Θα πρέπει να προβληματίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ πώς τέτοιοι άνθρωποι κρατούνται μέσα στον κομματικό μηχανισμό του και ταυτόχρονα να μας προβληματίζει και εμάς σαν κοινωνία.. Ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, αυτό το »θα σου πω εγώ τι θα γίνει», το »μη μιλάς εσύ», όλο αυτό έχουμε αρχίσει και το ξεπερνάμε», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Μία ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι μόνο τοξικότητα φέρνει στην πολιτική ζωή της χώρας είτε είναι μέσα στο κοινοβούλιο, είτε εκτός», δήλωσε μεταξύ άλλων , η Μαρία Συρεγγέλα και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά, το έχει κάνει και σε άλλους πολιτικούς αντιπάλους και σε γυναίκες συγκεκριμένα. Ακόμα χειρότερο σε απλούς πολίτες».

Η γραμματέας της ΝΔ σημείωσε πως την αμέσως επόμενη στιγμή, μετά το τηλεφώνημα του κ. Κασσελάκη στην ίδια, ο κ. Πολάκης «άδειασε τον αρχηγό του» αναφερόμενη στην ανάρτηση του τελευταίου όπου εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας μάλιστα «αφήστε τις μπούρδες – Λέξη δεν παίρνω πίσω».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.