Αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου το BHMAGAZINO προσφέρει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην προσωπικότητα και το έργο μιας Ελληνίδας που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο αλλά συνεχίζει να εμπνέει μέσα από την παρακαταθήκη του τεράστιου κοινωνικού της έργου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έζησε μια συναρπαστική ζωή, γνώρισε ισχυρές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και το έργο της για τον πολιτισμό και την προσφορά στον άνθρωπο αναγνωρίστηκε διεθνώς. Το 1990 η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ίδρυσε το Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» με στόχο τη βοήθεια και τη στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Με τις πρωτοβουλίες της κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τον ελληνικό λαό και να κινητοποιήσει σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο, ώστε να συμβάλουν στην πραγματοποίηση των στόχων του Συλλόγου.

Ακόμα στο BHMAGAZINO συνεντεύξεις με μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, των εικαστικών τεχνών και της επιστήμης, του περιβάλλοντος.

Αφιέρωμα στις μεγαλύτερες και πιο ελκυστικές παραλίες του κόσμου (και στην Ελλάδα), το χωριό της Χίου που μεταμορφώθηκε σε μια υπέροχη υπαίθρια γκαλερί και πολλά άλλα.

Το BHMAGAZINO αυτής της Κυριακής 21 Ιουλίου είναι εδώ για να σας κρατήσει συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.