Ίσα-ίσα που το καλοκαίρι προσφέρεται για να δοκιμάσεις νέα είδη δραστηριοτήτων που θα σε κρατήσουν fit, δίνοντάς σου παράλληλα την ευκαιρία να κάνεις νέα σπορ και να προπονηθείς αποτελεσματικά μεν, με πιο ενδιαφέροντα τρόπο δε. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα χρειαστείς τον κατάλληλο συνεργάτη που θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί κάθε σου κίνηση, τον personal trainer σου που θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές προκειμένου να διατηρήσεις και -γιατί όχι- να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Αναφερόμαστε φυσικά στα smartwatches και για τον λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε τα πέντε μοντέλα που θα δώσουν έναν πιο αθλητικό τόνο στις φετινές σου διακοπές.

Huawei Watch GT 4

Ένα ολοκληρωμένο smartwatch με υπέροχο design, το Watch GT 4 της Huawei θα σε καλύψει απόλυτα. Συμβατό με iOS και Android, προσφέρει αυτονομία που φτάνει τις δύο εβδομάδες έτσι ώστε η φόρτιση να μη σε απασχολήσει καν! Έρχεται με το νέο σύστημα Activity Rings 2.0 που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να υιοθετήσεις ένα πιο ενεργό lifestyle αλλά και το app Stay Fit που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Huawei TruSeen 5.5+ θα κρατήσει… λογαριασμό των θερμίδων που καταναλώνεις. Οι περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης καλύπτουν κάθε πιθανή και απίθανη δραστηριότητα, από τρέξιμο (με φωνητικές οδηγίες) και κολύμβηση, μέχρι padel και ποδηλασία!

Garmin fenix 7X Solar Edition

Αν οι διακοπές είναι συνώνυμες της περιπέτειας για ‘σένα, το fenix 7X Solar Edition είναι το smartwatch σου. Η συγκεκριμένη έκδοσή του, βλέπεις, έρχεται με φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass ο οποίος μπορεί να επιμηκύνει ακόμα περισσότερο τη διάρκεια της μπαταρίας του η οποία σε λειτουργία smartwatch μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 37 ημέρες! Ως γνήσιο ρολόι της Garmin, το fenix 7X Solar Edition διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές προπόνησης για πλήρη καταγραφή δραστηριοτήτων με τη σχετική λίστα να καλύπτει ακόμα και τις πλέον εξεζητημένες όπως surfing, mountain biking και HIIT μεταξύ άλλων. Η τεχνολογία PacePro θα σου δώσει ρυθμό στις διαδρομές σου ενώ το Daily Suggested Workout θα καθορίσει αποτελεσματικά το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active

Ποιος είπε ότι ένα ρολόι που δίνει έμφαση στην άσκηση θα πρέπει να κοστίζει μια περιουσία; Αν οι διακοπές απορρόφησαν το καλοκαιρινό σου budget, τότε το Redmi Watch 3 Active είναι η τέλεια επιλογή. Με ανθεκτικό μεταλλικό σχεδιασμό, προσφέρει σταθερή και άνετη εφαρμογή. Περιλαμβάνει πάνω από 100 λειτουργίες (με τις 10 εξ αυτών να είναι επαγγελματικού επιπέδου) άσκησης για να βρεις εκείνη που ταιριάζει στην εκάστοτε δραστηριότητά σου, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, στο έδαφος ή το νερό. Το Redmi Watch 3 Active παρακολουθεί ακόμα τα επίπεδα του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα αλλά και τους καρδιακούς παλμούς σου 24/7, ενημερώνοντάς σε αν δει πως κάτι δεν πάει καλά.

Huawei Watch Ultimate

Ισορροπώντας ανάμεσα στους κόσμους των κοσμημάτων και της τεχνολογίας, το Huawei Watch Ultimate είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα και πλέον premium smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. Πέραν του πανέμορφου στυλ του, τα κορυφαία υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του, συμπεριλαμβανομένων ζιρκονίου και τιτανίου, εγγυώνται πως όσο σκληρή κι αν είναι η καθημερινότητά σου, εκείνο θα σταθεί αντάξιο των προσδοκιών σου. Συμβατό με Android και iOS, φορτίζει μέσα σε μία ώρα και έχει αυτονομία που αγγίζει τις 14 ημέρες. Παρακολουθεί την υγεία σου 24/7, θα το πάρεις μαζί σου σε καταδύσεις σε βάθος έως και 100 μέτρα ενώ Expedition Mode θα σε οδηγήσει στις συναρπαστικότερες περιπέτειες που είχες ποτέ!

Garmin vivoactive 5

Το vivoactive 5 δεν είναι απλά ένα smartwatch που θα καταγράψει τις δραστηριότητές σου αλλά ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα και τον οργανισμό σου. Χάρη στους προηγμένους του αλγορίθμους, τη λειτουργία Garmin Coach και τις περισσότερες από 30 εφαρμογές άσκησης, θα μάθεις τι απορροφά την ενέργειά σου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα «φορτίσεις» εκ νέου το σώμα σου για μέγιστη αποδοτικότητα. Παρακολούθησε την ενέργεια της μπαταρίας του οργανισμού σου λαμβάνοντας προσωποποιημένες συμβουλές όσον αφορά την άσκηση και τον ύπνο σου και σταμάτα να αγχώνεσαι για αυτή του smartwatch σου καθώς το vivoactive 5 έρχεται με αυτονομία που φτάνει και τις 11 ημέρες.