Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/07) στα Πατήσια με έναν άνδρα να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και να απειλεί όποιον πλησιάσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει ή να σκοτώσει όποιον αστυνομικό πλησιάσει.

Αυτή την ώρα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση του περιστατικού, στην οδό Ολοφύτου 32 στην περιοχή των Πατησίων.

Κατά πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έχει ψυχιατρικά προβλήματα.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνσή του – Πώς ξεκίνησαν όλα

Άμεσα υπήρξε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του περιστατικού, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα με την επέμβαση αστυνομικών της ΟΠΚΕ, οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν τον άνδρα από το σπίτι.

Ο άνδρας φέρεται να κρατούσε ένα μαχαίρι και απειλούσε όποιον προσπαθούσε να τον πλησιάσει, με ομάδα αστυνομικών να μπαίνει στο σπίτι και να τον μεταφέρει εκτός.

Ο εν λόγω άνδρας αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίτερα είχαν πάει αστυνομικοί από το Α.Τ. Πατησίων προκειμένου να τον οδηγήσουν για ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο δεν συνεργαζόταν και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.