Μέλη της συμμορίας νονών της νύχτας 4 από τους συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού – Βρέθηκαν καλάσνικοφ και μεγάλα χρηματικά ποσά

Οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια του Σαββάτου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι 4 από τους 14 συλληφθέντες για τη συμμορία νονών της νύχτας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ και αποκάλυψε νωρίτερα το in.

Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες και σκληρές εγκληματικές ομάδες μπράβων που δρούσε σε όλη την Αττική πουλώντας προστασία σε καταστήματα ενώ προχωρούσε σε εκβιασμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, καθώς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Καλάσνικοφ και χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν όπλα όπως καλάσνικοφ, χρηματικό ποσό ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ενώ ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη δράση των νονών της νύχτας.

Εκτός από τους 4 οπαδούς του Παναθηναϊκού, στην εγκληματική οργάνωση των νονών της νύχτας εμπλέκονται και άλλα τρία άτομα που είναι ήδη έγκλειστοι στις φυλακές. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αύριο το πρωί στις 10 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως όλα δείχνουν η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους 74 συλληφθέντες στη λεωφόρο Αλεξάνδρας υπάρχουν άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν και εμπλοκή σε υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Προχωρώντας τις έρευνες και συνδυάζοντας στοιχεία κατάφερε να φτάσει στην εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας που πούλαγε προστασία και εκβίαζε καταστηματάρχες και όχι μόνο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το ρεπορτάζ ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ. εχει όλα εκείνα τα στοιχεία που «δείχνουν» τη δράση εγκληματικής οργάνωση στους κόλπους των οπαδών του Παναθηναϊκού που συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.

Οπαδική βία και οργανωμένο έγκλημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει άμεση συσχέτιση της οπαδικής βίας με το οργανωμένο έγκλημα αλλά και με εγκληματική οργάνωση που συνδέεται – όπως λένε οι πληροφορίες- με μια σειρά αξιόποινων πράξεων, όπως είναι επιθέσεις σε άτομα και άλλους στόχους.

Όπως αναφέρθηκε δεν είναι λίγα τα άτομα από τα 74 που συνελήφθησαν λόγω της αιματηρής συμπλοκής, τα οποία εμπλέκονται με αυτή την εγκληματική οργάνωση, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέες συλλήψεις όπως και έγινε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.