Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην Ερέτρια Εύβοιας όπου νεκρός εντοπίστηκε 23χρονος μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι των γονιών του ενώ εκείνος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πολύωρη παραμονή του σε αυτό, μέσα στη ζέστη και τον ήλιο.

Το δυστύχημα είναι ότι δεν έγινε αντιληπτός από τους γονείς του νωρίτερα. Οι γονείς του 23χ χρονου,  56 ετών ο πατέρας και 48 ετών η μητέρα είναι από την Αλβανία και ο γιος του όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε νευροψυχολογική διαταραχή (αυτισμό – με νοητική υστέρηση).

Κατέληξε το βράδυ της Κυριακής

Οταν τελικά χθες (14 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι, στις 12, τον εντόπισαν δίχως τις αισθήσεις του, τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε χθες αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ο άτυχος 23χρονος διεκομίσθη εκεί, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Σύλληψη για τους γονείς

Οι γονείς του συνελήφθησαν και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για Έκθεση σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου 23χρονου.