Η Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon – Δείτε εικόνες και βίντεο

Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε νέα δημόσια εμφάνιση, καθώς παρευρέθηκε στον τελικό του Wimbledon - Στο πλευρό της ήταν η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και η αδερφή της, Πίπα.

Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε μία νέα δημόσια εμφάνιση, μετά την διάγνωσή της με καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρευρέθηκε στον τελικό ανδρών του Wimbledon, μαζί με την κόρη της, Σάρλοτ και η αδερφή της.

Η πριγκίπισσα βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να παρουσιάσει το κύπελλο, το οποίο θα λάβει ο νικητής του Grand Slam. Μόλις, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την εμφάνισή της, πλήθος κόσμου μέσα από το γήπεδο άρχισε να την επευφημεί.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της 42χρονης πριγκίπισσας μετά την ανακοίνωσή της, πως βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Ωστόσο, η ίδια εμφανίστηκε στο μεγάλο τελικό χαμογελαστή και με ένα χρωματιστό μωβ φόρεμα. Η Κέιτ Μίντλετον περπάτησε στη διάσημη γέφυρα του Wimbledon χαιρετώντας το κοινό, πηγαίνοντας προς το Centre Court.

Στον τελικό του συγκεκριμένου Grand Slam, αναμετράται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράζ.

Στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η Κέιτ Μίντλετον είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην παρέλαση προς τιμή του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο μήνα.

Η πριγκίπισσα μετά από μήνες απουσίας από το φως της δημοσιότητας μοιράστηκε τον Μάρτιο ότι λαμβάνει προληπτική χημειοθεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ενόψει της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της μετά τη διάγνωσή της τον περασμένο μήνα, είχε δηλώσει ότι ελπίζει να συμμετάσχει σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», αλλά πρόσθεσε ότι γνωρίζει ότι «δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα».

«Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα», δήλωσε η Κέιτ. «Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», υπογράμμισε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.