Σε αυτό το περιβόητο πάρτι το Παύλου Χρηστίδη που έγινε στο «Certo» στη Δάφνη (με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής) πέραν του γεγονότος ότι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο (χωρίς όμως να έχουν κάποια συνομιλία) οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος κκ. Ανδρουλάκης και Δούκας, υπήρξε, μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης και ένα άλλο πρόσωπο που πολιορκήθηκε στενά από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες.

Ο πολιορκημένος σύζυγος

Ήταν ο Γιάννης, σύζυγος της Άννας Διαμαντόπουλου. Η ίδια βρισκόταν στη γενέτειρα της στην Κοζάνη και εν συνεχεία θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν από τον κ. Γιάννη, αν η Άννα θα κατέβει υποψήφια (μερικοί το θεωρούσαν σίγουρο) και κυρίως το… πότε. Από το στόμα του κ. Γιάννη δε βγήκε είδηση. Άλλωστε είναι πολύ έμπειρος σε αυτά τα μονοπάτια και αποφεύγει τις δημοσιογραφικές κακοτοπιές.

Ωστόσο, πρέπει να είναι και από τους κερδισμένος της βραδιάς αφού σίγουρα αποκόμισε μια πλήρη εικόνα για το κλίμα που επικρατεί στο προεκλογικό τερέν του ΠαΣοΚ. Α, ο ΒΗΜΑτοδότης  δεν ξέχασε να μας ενημερώσει ότι στο πάρτι ήρθε και τρίτη υποψήφια, η Μιλένα Αποστολάκη, που συνομίλησε με όλους.