Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) ο δράστης που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δράστης, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε σε νεκροταφείο. Ο 26χρονος Kyle Clifford βρέθηκε, σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield. Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

Η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τον δράστη, στο οποίο φαίνεται να φεύγει από το σπίτι των θυμάτων, αφού τις είχε δέσει και σκοτώσει, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει το βρετανικό μέσο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Ακούστηκαν κραυγές

Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των τριών γυναικών έφερε στο φως η Daily Mail.

Όπως περιέγραψαν γείτονες της οικογένειας, ακούστηκαν κραυγές από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία τις οποίες πέρασαν για φωνές ανήσυχου παιδιού.

Μάλιστα, ένα από τα τρία θύματα φαίνεται πως κάλεσε το 999 και είπε στην αστυνομία για το περιστατικό πριν ξεψυχήσει, ενώ μία από τις γυναίκες έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της προτρέποντάς τον να καλέσει την αστυνομία.

Η 61χρονη Κάρολ βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματός τους από τον δράστη.