Ο μεγάλος γιος του Νίκολας Κέιτζ (Nicholas Cage ), Ουέστον, συνελήφθη επειδή φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του, ηθοποιό, Κριστίνα Φούλτον κατά τη διάρκεια μιας ψυχολογικής διαταραχής, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Ουέστον συνελήφθη την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα του εντοπίστηκε σε πάρκινγκ με έντονες μελανιές στο πρόσωπό της.

Ελεύθερος με παρέμβαση Νίκολα Κέιτζ

Σύμφωνα με την US Sun, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 150.000 δολαρίων την οποία πιστεύεται ότι κατέβαλε o πατέρας του.

To περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Απριλίου στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με πληροφορίες, η Φούλτον αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αν και κλήθηκε ασθενοφόρο. Να σημειωθεί ότι ο γιος του σταρ έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ο Νίκολας Κέιτζ και η Κριστίνα Φούλτον άρχισαν να βγαίνουν το 1988 και καλωσόρισαν τον Ουέστον το 1990. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε και χώρισε ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. O διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Το δις εξαμαρτείν

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο Ουέστον Κέιτζ. Τον Ιούλιο του 2011 είχε συλληφθεί για ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που εκείνη τη φορά όμως δεν αφορούσε τη μητέρα του αλλά τη σύζυγό του.

Ο γκοθ-ρόκερ Γουέστον Κέιτζ είχε συνεληφθεί στο Λος Άντζελες μετά από μια φιλονικία που είχε με τη νέα, τότε,  σύζυγο Νίκι Γουίλιαμς στο διαμέρισμά τους, (Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011).

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Γουέστον Κέιτζ, ο οποίος βρισκόταν στο κρατητήριο για ενδοοικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση εγγύησης$50.000» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο Γουέστον και η 22χρονη σύζυγός του είχαν παντρευτεί πριν έξι εβδομάδες στη Νέα Ορλεάνη με τον μπαμπά Νίκολας Κέιτζ στο πλευρό του γιου του.

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ  έχει εμπλακεί και σε φασαρίες εκτός οικογενείας. Το καλοκαίρι του 2011 είχε βρεθεί  άσχημα χτυπημένος στον δρόμο μετά από καβγά που είχε με τον προσωπικό του γυμναστή κατά τη διάρκεια γεύματος σε εστιατόριο του Χόλιγουντ.