Ως ASTERAS AKTOR αυτοπροσδιορίζεται πλέον ο Αστέρας Τρίπολης. Η χορηγική συμφωνία, που ευθύνεται για την «αναβάπτιση» της αρκαδικής ΠΑΕ, παρουσιάστηκε την Πέμπτη (11/7) σε συνέντευξη Τύπου παρόντων του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Μποροβήλου, του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς και του αρχηγού Νίκου Καλτσά.

Μιλώντας για τη στρατηγική αυτή εμπορική συνεργασία, ο κ. Μποροβήλος σημείωσε ότι αποτελεί σταθμό, καθώς ο Αστέρας προσθέτει έναν ισχυρό συνεργάτη στο πλευρό του. «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας κι ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας» επεσήμανε σχετικώς.

Ο κ. Ράσταβατς υπογράμμισε ότι η συνεργασία αυτή «έρχεται να δυναμώσει την ομάδα προκειμένου να φέρει νέες επιτυχίες». Κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Νίκος Καλτσάς αναφερόμενος σ’ «έναν νέο, ισχυρό συνεργάτη» που αποτελεί αφετηρία «για ανοδική πορεία και ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΑΚΤΩΡ, κ. Λουκάς Καραλής, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αυτή η συνεργασία αντιμετωπίζεται «ως κάτι περισσότερο από μία απλή χορηγία. Την θεωρούμε επένδυση στο αύριο».