Φθιώτιδα: Κακοποιούσε τη σύζυγο, χτυπούσε τα ανήλικα – Η σύλληψη

Δράστης ενδοικογενειακής βίας με αποδέκτες όλα τα μέλη της οικογένειάς του, συνελήφθη χθες σε χωριό της Φθιώτιδας - Η σοκαριστική κατάθεση της συζύγου του και η περιπετειώδης σύλληψή του.

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με αποδέκτες όλα τα μέλη της οικογένειας και δράστη τον σύζυγο και πατέρα ο οποίος και συνελήφθη ήρθε στο φως σοκάροντας την κοινή γνώμη αλλά και την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας.

Η κακοποιημένη οικογένεια ζει σε ένα χωριό της περιοχής  και σύμφωνα με τις καταγγελίες που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη, εκείνος ασκούσε βία προς όλα τα μέλη της οικογενείας του καθώς κακοποιούσε σεξουαλικά τη γυναίκα του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες, βράδυ Τετάρτης, 10-07-2024 και εφόσον το τοπικό ΑΤ ενημερώθηκε για σοβαρό επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας.   Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας και η σύζυγος και μητέρα κατήγγειλε στους αστυνομικούς το τι συνέβαινε στο σπίτι τους.

Σοκαριστική κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάθεσή της ήταν σοκαριστική καθώς αναφέρθηκε στο μαρτύριο που καθημερινά βίωνε  σπίτι τους τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα τρία παιδιά τους. Οπως ανέφερε τη χτυπούσε και τη βίαζε ενώ χτυπούσε και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Την ώρα που οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της οικογένειας και η σύζυγος κατήγγειλε το σύζυγό της, εκείνος βρισκόταν κλειδωμένος σε έναν από τα δωμάτια και όπως αναφέρει το tvstat.gr χρειάστηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ προκειμένου ο δράστης να συλληφθεί.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και στη συνέχεια στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που το αποδίδονται με βάση τα στοιχεία της σχηματισθείσας σε βάρος του δικογραφίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.