Η DirectPay, μια εταιρεία με ιστορία στον κλάδο των υπηρεσιών πληρωμών, εγκαινίασε πριν λίγες μέρες τα ολοκαίνουργια γραφεία της στο κέντρο της Αθήνας, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το Ίδρυμα Πληρωμών.

Μέχρι τώρα γνωστή ως ARGO, η DirectPay, ιδρύθηκε το 1996 ενώ έχει άδεια Ιδρύματος Πληρωμών από το 2011. Έχοντας συσσωρεύσει δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η εταιρεία άλλαξε χέρια το Δεκέμβριο του 2023 και με νέα διοίκηση, γραφεία και εταιρική ταυτότητα, προχωράει δυναμικά μπροστά.

Η DirectPay, με πλούσια εμπειρία και ανανεωμένη δυναμική, φιλοδοξεί να αποτελέσει ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα. Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων πληρωμών, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων.

Από τις κύριες δραστηριότητες της DirectPay είναι η αντιπροσώπευση της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων MoneyGram, η οποία έχει παρουσία σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, στα εγκαίνια, έδωσε το παρόν και ο Πρόεδρος & CEO της MoneyGram International, κ. Άλεξ Χόλμς, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έρχομαι στην Ελλάδα και να εγκαινιάζω τα γραφεία του Ιδρύματος Πληρωμών DirectPay, ενός από τους καλύτερους αντιπροσώπους που έχουμε παγκοσμίως».

Πέραν της υπηρεσίας MoneyGram, η DirectPay, παρέχει την υπηρεσία εξόφλησης κάθε είδους λογαριασμού DirectPay myBills καθώς και την υπηρεσία κατάθεσης σε όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα και την ΕΕ, DirectPay myBank. Δίνει έτσι τη δυνατότητα σε δίκτυα λιανικής, όπως super market, αλλά και μεμονωμένα καταστήματα, να γίνουν onestop shop για τους πελάτες τους, καθώς με τις υπηρεσίες της DirectPay θα μπορούν να εξυπηρετούν την πελατεία τους και για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, πέραν των προϊόντων και υπηρεσιών που ήδη διαθέτουν. Μια τέτοια συνεργασία ξεκίνησε ήδη με την αλυσίδα super market MarketIn. Τα 261 καταστήματα του super market, παρέχουν από τις αρχές Ιουλίου τις επιπλέον χρηματοοικονομικές υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών myBills και MoneyGram. Υπηρεσίες της DirectPay βρίσκονται ήδη σε περισσότερα από 1.000 καταστήματα / σημεία εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

www.directpay.gr

https://www.facebook.com/DirectPay.Payment.Institution/

https://www.instagram.com/directpay.payment.institution/

https://www.linkedin.com/company/directpay-payment-instituton/