Φωτιά στην Πάτρα: Προσαγωγή γυναίκας που απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά

Μια 45χρονη προσήχθη για τη φωτιά στην Πάτρα μετά από απειλές της τις προηγούμενες μέρες πως θα κάψει το νοσοκομείο

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας προχώρησαν οι αρχές στην Πάτρα, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην αυλή του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Ειδικότερα, πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega θέλουν τη γυναίκα, που φέρεται να έχει προβλήματα ψυχικής υγείας, να απειλούσε χθες πως θα βάλει φωτιά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αλλά και στο Κωνσταντοπούλειο.

Μετά λοιπόν τα όσα συνέβησαν σήμερα, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή της και εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτή να γίνει σύλληψη. Να σημειωθεί πως η γυναίκα, περίπου 45 ετών, κυκλοφορούσε από χθες στην περιοχή, ενώ εντοπίστηκε και προσήχθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Αναστέλλεται η λειτουργία του «Καραμανδανείου»

Υπενθυμίζεται ότι αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του «Καραμανδανείου» νοσοκομείου Παίδων μέχρι να ελεγχθούν όλοι οι χώροι του και να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη φωτιά στην περιοχή της Πάτρας.

Ειδικότερα, η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από τη φωτιά στην περιοχή Γηροκομειού.

Επίσης, στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να επισκεφθεί αύριο το νοσοκομείο κλιμάκιο τεχνικών, ώστε να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που προκληθεί και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ:

«Απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για αναστολή λειτουργόας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Αύριο θα είναι σίγουρα κλειστό.

Όπως αναφέρθηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον Γιάννη Καρβέλη και στην οποία συμμετείχε η Διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κώστας Πελετίδης, μέλη του ΔΣ, προϊστάμενοι ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού, έχουν προκύψει κάποια ζητήματα σε υποδομές του κτιρίου.

Αύριο ο εργολάβος θα κληθεί να εκτιμήσει και να αποτιμήσει πλήρως τις ζημιές και θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάστασή τους

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο της διοίκησης. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ακολούθως μετέβη στο ΓΝ Πατρών Άγιος Ανδρέας όπου έχουν μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή οι μικροί ασθενείς του Καραμανδανείου».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.