Λατινοπούλου: Από τη Μελόνι στη Λεπέν – Η άγνωστη διαμάχη με το Βελόπουλο

«ο… Κυριάκος θέλει να μου φάει την έδρα στο Κοινοβούλιο», διαλαλούσε η Λατινοπούλου για τον Βελόπουλο. Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών

Ένας υπόγειος και άγνωστος πόλεμος διεξήχθη την επομένη κιόλας των Ευρωεκλογών ανάμεσα στους Βελόπουλο και Λατινοπούλου. Ο Βελόπουλος ζήτησε επαναμέτρηση των ψήφων, γιατί θεωρούσε ότι λανθασμένα έλαβε 20.000 ψήφους η Λατινοπούλου, με την Αφροδίτη να διαλαλεί ότι «ο… Κυριάκος θέλει να μου φάει την έδρα στο Κοινοβούλιο», όπως μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Με το «Κυριάκος» εννοούσε τον Βελόπουλο και όχι βεβαίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έγινε πραγματική μάχη με τις ψήφους (τις μετρούσαν πάλι μία- μία) με την Αφροδίτη να κερδίζει κατά κράτος, αν και αναγκάστηκε να γυρίσει όλα τα εφετεία της Ελλάδος.

Διαμάχης συνέχεια

Αλλά η «διαμάχη» δεν τελείωσε με το μέτρημα των ψήφων. Η Λατινοπούλου άρχισε συζητήσεις με το κόμμα της Μελόνι για να ενταχθεί στην ομάδα της. Το μαθαίνει ο Βελόπουλος (που βρίσκεται στην ομάδα Μελόνι) και βάζει βέτο, με την Λατινοπούλου να αναζητήσει άλλη ομάδα. Πιο κοντά σε αυτήν ήταν της Λεπέν (την οποία καθόλου δεν τη θεωρεί ακροδεξιά, αλλά μόνον… δεξιά) και στην οποία και εντάχθηκε τελικά όπως επίσης και ο Ορμπαν.

Όσο για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών, λέει ότι τη Λεπέν τη νίκησαν διάφορα κυκλώματα, αλλά το κόμμα της θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο ενόψει των επόμενων εκλογών, καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.