Οι φήμες για ένα επικείμενο σίκουελ της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada» άρχισαν να οργιάζουν από τη στιγμή που το πρωταγωνιστικό τρίο ανέβηκε στη σκηνή της 30ης τελετής απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών του Χόλιγουντ (SAG). Τώρα, λοιπόν, αποδεικνύεται πως δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί οι Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ και Εμιλυ Μπλαντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Disney εργάζεται ήδη για την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006.

Η σεναριογράφος του «Ο Διάβολος Φοράει Prada», Αλίν Μπρος ΜακΚίνα, φέρεται πως βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της συγγραφής του σεναρίου της νέας ταινίας, ενώ την παραγωγή φέρεται να αναλαμβάνει και πάλι η Γουέντι Φάινμαν, η οποία ήταν πίσω και από την ταινία του 2006.

Τι θα δούμε στη νέα ταινία

Η επερχόμενη ταινία, όπως όλα δείχνουν, θα εστιάζει ακόμα περισσότερο από την πρώτη στην Μιράντα Πρίστλι (Μέριλ Στριπ) καθώς πλησιάζει στο τέλος της καριέρας της και έρχεται αντιμέτωπη με την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών. Στην προσπάθεια της να βρει λύση καταφεύγει στην παλιά της βοηθό Εμιλυ Τσάρλτον (Εμιλυ Μπλαντ) η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε έναν πολυτελή όμιλο.

Όπως αναφέρει το Puck, η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ, έχουν ήδη υπογράψει και θα τις δούμε να επιστρέφουν στους ρόλους της Μιράντα και της Εμιλυ αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με το Deadline σε συζητήσεις για να επιστρέψει βρίσκεται και ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Ντέιβιντ Φράνκελ.

Σημειώνεται ότι η ταινία του 2006, η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ η Μέριλ Στριπ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την μοναδική της ερμηνεία.