Το ΒΗΜΑ Σήμερα: Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις

Η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις.

Το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις είναι το θέμα του podcast το «Το ΒΗΜΑ Σήμερα» και η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί στον Γιάννη Θ Διαμαντή τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού.


Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast με τίτλο «Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις» θα ακούσετε:

  • 1:06 Πώς ήταν το φαγητό στο ταξίδι για Νέα Υόρκη
  • 1:50 Τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις
  • 3:30 Inflight feed το blog που αξιολογεί το φαγητό των πτήσεων
  • 5:04 Πως λειτουργεί ο Nick Lucas που βρίσκεται πίσω από το Inflight feed
  • 6:00 Ποιες εταιρείες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο φαγητό

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο Spotify και Apple Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.