Το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις είναι το θέμα του podcast το «Το ΒΗΜΑ Σήμερα» και η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί στον Γιάννη Θ Διαμαντή τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού.


Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast με τίτλο «Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις» θα ακούσετε:

  • 1:06 Πώς ήταν το φαγητό στο ταξίδι για Νέα Υόρκη
  • 1:50 Τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις
  • 3:30 Inflight feed το blog που αξιολογεί το φαγητό των πτήσεων
  • 5:04 Πως λειτουργεί ο Nick Lucas που βρίσκεται πίσω από το Inflight feed
  • 6:00 Ποιες εταιρείες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο φαγητό

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο Spotify και Apple Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια.