Η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ Margot Robbie είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Πηγές από το στενό περιβάλλον της Χολιγουντιανής σταρ και του Βρετανού παραγωγού Tom Ackerley επιβεβαίωσαν στο People ότι σε λίγους μήνες πρόκιται να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί.

Τις φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη πυροδότησαν φωτογραφίες που έφερε στο φως η Daily Mail και δείχνουν την ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα να κάνει διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας φορώντας ένα λευκό crop top.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Γαλλική Σουίτα», όπου η Robbie πρωταγωνιστούσε και ο σύζυγός της είχε θέση βοηθού σκηνοθέτη. Ένα χρόνο αργότερα, ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής «LuckyChap Entertainment», μαζί με την παιδική φίλη της ηθοποιού, Sophia Kerr και τον Josey McNamara. Η Robbie και ο Ackerley ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2016 σε κλειστό κύκλο στο Byron Bay της Αυστραλίας.

Φωτ.: JC Olivera/AFP

Στο τεύχος Ιουνίου 2016 της Vogue, η Robbie είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Ackerley, τον οποίο είχε περιγράψει ως «τον πιο όμορφο άντρα στο Λονδίνο». Η ηθοποιός είχε τότε αποκαλύψει πως όταν πρωτογνωρίστηκαν οι δυο τους, εκείνη ήταν «η απόλυτη εργένισσα» και πως η ιδέα των σχέσεων την αποθούσε τρομερά. Προτού γίνουν ζευγάρι, εκείνη και ο Ackerley πρώτα υπήρξαν για κάποιο διάστημα πολύ καλοί φίλοι.

Από τη στιγμή όμως που αποφάσισαν να είναι μαζί, έγιναν αχώριστοι. Τον περασμένο μήνα, ο Ackerley μίλησε στους Sunday Times για το πώς ο ίδιος και ο Robbie εξισορροπούν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή, λέγοντας πως οι δυο τους περνούν 24 το 24ωρο μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της Barbie, το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ της εταιρίας παραγωγής τους είναι μια ταινία βασισμένη στο αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly», σε συνεργασία με την Lionsgate.