Πεδίο μάχης ο Λαγανάς στη Ζάκυνθο. Άγριο ξύλο, μαχαιρώματα και τρεις νεαροί με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Ντόπιοι και επισκέπτες από την Αθήνα ήρθαν στα χέρια για να λύσουν τις διαφορές τους μετά από παρεξήγηση σε κλαμπ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 τα ξημερώματα όταν η μεγάλη παρέα από την Αθήνα διασκέδαζε σε κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί Αθηναίοι άρχισαν να προκαλούν άλλη παρέα που διασκέδαζε στο κλαμπ, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να τους απομακρύνουν.

Δυόμιση ώρες αργότερα οι νεαροί εργαζόμενοι από τη Ζάκυνθο πήγαν για φαγητό σε fast food του Λαγανά. Εκεί τους περίμενε η μεγάλη παρέα από την Αθήνα και τους επιτέθηκαν. Ένας 20χρονος μαχαίρωσε τέσσερις ντόπιους με στιλέτο. Δυο δέχτηκαν μαχαιριές στην κοιλιά, και άλλοι δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.

Δώδεκα συλλήψεις – Τρεις νοσηλεύονται ακόμα

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς είναι σταθερή. Χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας νεαρός από την παρέα των Αθηναίων, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους ντόπιους.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν δώδεκα άτομα, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, που συμμετείχαν στη συμπλοκή, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη. Στις τελευταίες εξελίξεις σημειώνεται ότι οι δώδεκα προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

Από τους πέντε τραυματίες οι τρεις εξακολουθούν να νοσηλεύονται και οι άλλοι δυο έχουν πάρει εξιτήριο. Μάλιστα, ο ένας από τους τρεις που εξακολουθεί να νοσηλεύεται χρειάστηκε να κάνει και χειρουργείο.