Μία κύστη και έναν όγκο βρήκαν οι γιατροί στις ωοθήκες της σταρ των ριάλιτι, Κρις Τζένερ. Η Αμερικανίδα αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών στη διάρκεια του ριάλιτι «The Kardashians».

«Ήθελα να σας πω κάτι, γιατί δεν σας το είχα πει ακόμα, αλλά πήγα στον γιατρό και έκανα το σπινθηρογράφημά μου», είπε. «Και αυτό με κάνει πολύ συναισθηματική, αλλά… βρήκαν μια κύστη και κάτι σαν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου. Έτσι πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου. Και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό, γιατί μου ήρθαν πολύ βολικά με εσάς. Είναι επίσης ένα θέμα που έχει να κάνει με το να μεγαλώνεις. Είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου (εννοεί τη μητρότητα) που κλείνει» είπε στις κόρες της.

Πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά της ήταν να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν ποια είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ και πάντα λέω μαμά. Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι πανέμορφα παιδιά» είπε.

Η Τζένερ έχει έξι παιδιά: την Kim, την Khloé, την Kourtney και τον Rob Kardashian, από τον γάμο της με τον αείμνηστο Robert Kardashian. Έχει επίσης την Kendall και την Kylie Jenner, από το γάμο της με τον Caitlyn Jenner.

Τη στηρίζουν οι κόρες της

Μιλώντας στην κάμερα, η Kim Kardashian κατανόησε γιατί η μητέρα της ήταν αναστατωμένη. «Το να κάνεις μια εγχείρηση και να αφαιρείς τις ωοθήκες σου είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Αισθάνομαι λυπημένη γι’ αυτήν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς είναι να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, θα ένιωθα πραγματικά φοβισμένη» είπε.

Η Kourtney συμφώνησε επίσης, λέγοντας ότι θα ένιωθε το ίδιο. «Είναι η γυναικεία σου δύναμη. Δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή αυτό που έχει βιώσει», πρόσθεσε.

Η Kendall πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι είναι λυπηρό επειδή [οι ωοθήκες της] έφεραν στον κόσμο όλα τα παιδιά της, πράγμα που είναι απόλυτα δίκαιο. Αλλά την ίδια στιγμή, για ποιο λόγο θα τις χρησιμοποιήσουμε πια; Αν ενδεχομένως σε βλάπτουν, ας τις βγάλουμε».