Viral έχει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Ο υποψήφιος πρόεδρος τον ΗΠΑ χαρακτήρισε συγκεκριμένα, τον πολιτικό του αντίπαλο ως «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένος σωρός από σκατά». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είναι στα πρόθυρα να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι ο Τζο Μπάιντεν «απλώς τα παράτησε, ξέρετε – εγκαταλείπει τον αγώνα», ενώ τόνισε «τον έβγαλε από τη μέση – και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα».

«Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας – που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν», είπε σε άλλο σημείο του βίντεο.

«Είναι τόσο αξιολύπητη»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε και στη αντιπρόεδρο των Δημοκρατών των ΗΠΑ, η οποία είναι και η πιθανή αντικαταστάτρια του Τζο Μπάιντεν, στην περίπτωση που ο πρόεδρος αποφασίσει να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα. «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο κακή», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος.

«Είναι τόσο αξιολύπητη. Είναι τόσο κακιά. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γαμημέν@ κακή», σημείωσε μαδώντας το γάντι του. Τέλος, πριν αποχωρήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, επανέλαβε, «Αλλά μόλις ανακοινώθηκε ότι πιθανότητα θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;».

Η απάντηση της πλευράς Μπάιντεν

«Όχι Ντόναλντ. Αυτό που είναι κακό είναι να στερείς τα δικαιώματα των γυναικών. Αυτό που είναι κακό είναι να χάνεις στις εκλογές και να καλείς τον όχλο να επιτεθεί στο Καπιτώλιο. Αυτό που είναι κακό, είναι να μην πληρώνεις τους φόρους σου» απάντησε η πλευρά Μπάιντεν. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ότι «θέλει να κάνει τον εαυτό του δικτάτορα» και «έχει διαπράξει 34 κακουργήματα».