Άνδρας 28 ετών στην Κάσο αποπειράθηκε να βιάσει μία 13χρονη την ώρα που κοιμόταν. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 28χρονος μπήκε στο σπίτι του κοριτσιού με σκοπό να κλέψει. Είδε την 13χρονη ξαπλωμένη να κοιμάται, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν κατάλαβε ότι το κορίτσι ξύπνησε της είπε «μην μιλάς, ηρέμησε, ησυχία, ησυχία μην μας ακούσει κανένας». Το κορίτσι τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει. Τότε του είπε ξανά και ψιθυριστά «μην κλαις, ησυχία» σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και έκλεψε ένα κατάστημα στην περιοχή Φρυ, όπου αφαίρεσε δύο κινητά, 8 μπουκάλια μπίρες, 60 ευρώ και κατέστρεψε μια κάμερα.

Απολογούμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι λίγες μέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από το σπίτι της ανήλικης, την είδε και του άρεσε. Οταν είδε το κορίτσι αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και αποπειράθηκε να την βιάσει. Μάλιστα τόνισε πως γνώριζε πως ήταν ανήλικη, ενώ επεσήμανε ότι έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.