Οι λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του footvolley, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Η διοργάνωση ξεκινά σήμερα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Footvolley στην ίδια τοποθεσία, η οποία πρόσφατα είχε φιλοξενήσει και το τουρνουά Beach Volley. Το Footvolley Stars περιλαμβάνει διαγωνισμούς στους οποίους θα συμμετάσχουν γνωστοί αθλητές όπως ο Giovanni, ο Luciano de Souza, ο Leonardo de Jesus, ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Άρης Σοϊλέδης και ο τράπερ MC Daddy.

Παράλληλα με τους αγώνες, το κοινό θα απολαύσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών και αθλητικών δράσεων, όπως shows από τον MC Daddy, εμφανίσεις animators και cheerleaders, beach bar, διαγωνισμούς για τους θεατές, και εργαστήρια footvolley.

Η επίσημη παρουσίαση του Footvolley Stars πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο φουαγιέ τουΔημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου μίλησαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, ο Luciano de Souza και ο Μιχάλης Μουρούτσος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της FootVolley Greece, Μαρτσέλο Ντα Κόστα, και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δημήτρης Βλαχάκος.

Οι τελικοί του Footvolley Stars θα μεταδοθούν ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ONE CHANNEL, ενώ ο Πύργος του Πειραιά θα φωταγωγηθεί ειδικά για την περίσταση, σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower AE

Δηλώσεις από την Συνέντευξη Τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέφρασε τη χαρά του για την διεξαγωγή του Footvolley Stars, τονίζοντας τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την πόλη:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουν διασημότητες του αθλήματος. Με αυτό το event κλείνουμε ουσιαστικά ένα γεμάτο αθλητικό καλοκαίρι στον Πειραιά.»

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος επεσήμανε τη στήριξη του Δήμου στον αθλητισμό:

«Οι αγώνες που γίνονται σε δημόσιο χώρο ποντάρουν στον ακούσιο θεατή. Κίνητρό μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στον Πειραιά.»

Ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος μίλησε για την αγάπη του για το footvolley:

«Πρόκειται για ένα άθλημα που πολλοί δεν γνωρίζουν, μέσω όμως αυτής της διοργάνωσης θα το μάθουν και θα το αγαπήσουν.»

Ο Luciano de Souza ευχαρίστησε τον Δήμο Πειραιά για την υποστήριξη:

«Χωρίς τη στήριξη του Δημάρχου Πειραιά δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα τέτοιου είδους τουρνουά.»

Πρόγραμμα Footvolley Stars

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

  • 19:30 – 22:00: Ημιτελικοί αγώνες του τουρνουά

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

  • 19:30 – 22:00: Μικρός και μεγάλος τελικός με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών όπως ο Giovanni Silva de Oliveira, ο Luciano de Souza, ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Leandro, ο De Jesus, ο MC Daddy και άλλοι.