Τις πολλές υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί για την αρχηγία του ΠαΣοΚ κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Σε συνέντευξη του (ΕΡΤ) το ιστορικό στέλεχος του ΠαΣοΚ χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας προσωπικών φιλοδοξιών» με αφορμή τις πολλές υποψηφιότητες που έχουν, μέχρι στιγμής, κατατεθεί.

Όπως υπενθύμισε, ο κ. Σκανδαλίδης, στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος, στις οποίες συμμετείχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετείχαν εννέα υποψήφιοι. «Δεν είναι πασαρέλα το ότι κάποιος θέλει να δώσει λύσεις, όπως το εννοεί ο ίδιος. Το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη που θέλουν να προσφέρουν. Αν αυτά τα στελέχη μαζέψουν 300.000 ανθρώπους να ψηφίσουν είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για το ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείς για τον Χάρη Δούκα και το εάν μπορεί να είναι ταυτόχρονα δήμαρχος της Αθήνας και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, εφόσον εκλεγεί απάντησε ότι «θα δούμε τι θα παρουσιάσει». Επιπλέον, όπως είπε, τυπικά η υποψηφιότητά του δεν είναι ασύμβατη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ασύμβατος ο Χάρης Δούκας να είναι δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με τις υποψηφιότητες πρόσθεσε ότι «προς το παρόν έχουμε υποψηφίους και όχι θέσεις». Μιλώντας τέλος για την ανασύσταση της δημοκρατικής παράταξης ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι «δεν εννοείται κεντροαριστερά χωρίς ισχυρό ΠΑΣΟΚ».